29 martie 2024
Târgovişte – Necunoscuţii de la miezul nopţii, căutaţi de poliţişti!

Târgovişte – Necunoscuţii de la miezul nopţii, căutaţi de poliţişti!

Poliţiştii efectuează verificări în cazul unei sesizări privind distribuirea unor materiale denigratoare

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au fost sesizaţi astăzi prin plângere de către o formaţiune politică, cu privire la faptul că în noaptea de 14/15 noiembrie, persoane necunoscute au distribuit mai multe materiale denigratoare la adresa a doi membri din cadrul respectivei formaţiuni.

În acest moment, poliţiştii efectuează verificări în conformitate cu prevederile art. 3 pct 1 din Legea 61/1991, respectiv „săvarşirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, ameninţări cu acte de violenţă împotriva persoanelor sau bunurilor acestora, de natura să tulbure ordinea şi liniştea publică sau să provoace indignarea cetaţenilor ori să lezeze demnitatea şi onoarea acestora sau a instituţiilor publice”, faptă ce constituie contravenţie.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa asigură cetăţenii că vor acţiona ferm faţă de orice sesizare de încălcare a legislaţiei şi vor manifesta echidistanţă , indiferent de calitatea celor care încalcă normele legale în vigoare.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial