28 aprilie 2024
TÂRGOVIŞTE – N-avea permis, dar asta nu l-a împiedicat să dea o tură cu maşina…

TÂRGOVIŞTE – N-avea permis, dar asta nu l-a împiedicat să dea o tură cu maşina…

BULETIN DE PRESĂ

Ieri, poliţiştii dâmboviţeni au organizat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere

În ziua de 23 noiembrie a.c. , poliţişti din cadrul Biroului Rutier şi Secţiilor Rurale de Poliţie au organizat şi executat o acţiune preventivă, pe raza Municipiului Târgovişte şi a localităţilor arondate, pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, în cadrul campaniei naţionale “ALEGE VIAŢA” şi în conformitate cu obiectivele propuse în “Planul de măsuri pentru reducerea riscului rutier derulat în perioada martie-decembrie 2011 pe drumurile publice din judeţul Dâmboviţa ” . În cadrul acestei acţiuni au fost aplicate 123 sancţiuni contravenţionale, valoarea totala a acestora însumând 16 400 lei. Totodată ca urmare a abaterilor săvârşite, poliţiştii au reţinut un permis de conducere şi retras un certificat de înmatriculare.

Exemple:

În jurul orelor 23:00, poliţiştii au depistat în trafic pe strada „Constantin Brâncoveanu„ din municipiu, pe numitul R.E., de 18 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere. Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autoturism fără a deţine permis de conducere (OUG 195/2002, republicată).

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial