19 aprilie 2024
Târgovişte: Şi-a pus viaţa ÎN PERICOL pentru 50 de lei! Numai o minune a făcut să scape de la moarte!

Târgovişte: Şi-a pus viaţa ÎN PERICOL pentru 50 de lei! Numai o minune a făcut să scape de la moarte!

Dorinta de a face rost de 50 de lei pentru a avea ce le pune pe masa celor de acasa era sa-l coste viata pe un barbat de 43 de ani, din Targoviste!

Omul i-a promis unui cunoscut ca-i va duce pentru acesti bani cateva zeci de caramizi, dintr-o cladire dezafectata, situata pe un camp de la marginea orasului.

Dupa ce a lovit insa cu putere, unul dintre pereti s-a prabusit peste el. A ramas captiv acolo pana ce sotia lui, venita sa vada de ce nu mai vine acasa, l-a gasit si a dat alarma.

Barbatul nu are un loc de munca si traieste din ceea ce munceste cu ziua. A mers in cartierul sarbilor, de la marginea Targovistei cu gandul sa darame cateva caramizi dintr-o hala dezafectata. Nu s-a gandit nicio clipa la pericolul ce-l pandea.

“Era jos, avea mana sucita, piciorul sucit, sange pe nas, pe gura, pe ochi, asa era prabusit acolo, n-aveam ce sa fac”, a declarat pentru MariusBUGA.ro Eugenia Roman, sotia victimei.

Rudele povestesc ca victima si familia sa o duc rau si d-asta se risca sa darme peretii din hala dezafectata. Ele povestesc ca nu era pentru prima data cand omul venea aici, doar ca acum l-a urmarit ghinionul

teribil “A venit un om la el acasa ca are nevoie de niste caramida, el ca n-avea bani de mancare a venit aici sa ia caramida, vreo suta si ceva de caramizi”, ne-a povestit nepotul ranitului, Adrian Petre.

“Are politraumatism prin strivire, cu fractura de femur stang, dubla fractura de brat drept si antebrat”, ne-a precizat dr.dan Comanescu, specialist la Ambulanta Dambovita.

Si politistii au deschis o ancheta. Ei vor sa afle cum s-a produs evenimentul si au intocmit deja dosar penal pentru vatamare corporala, dar e posibil sa cerceteze victima si pentru furt.

“Se pare ca barbatul se afla in locul respectiv pentru a sustrage caramizi din cladirea dezafectata”, a mentionat agentul Raluca Florescu, purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita.

Medicii urmeaza sa-l investigheze amanuntit, in Capitala, mai ales ca doctorii de la Targoviste banuiau ca ranitul ar putea sa aiba si rani interne.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial