1 mai 2024
VIDEO! Semnal de alarmă! În ce hal sunt căraţi cu microbuzele elevii de la Pucioasa!

VIDEO! Semnal de alarmă! În ce hal sunt căraţi cu microbuzele elevii de la Pucioasa!

eleviImagini revoltatoare au fost facute publice de o eleva care face naveta de la Pucioasa spre Vulcana.

Fata a filmat conditiile inumane in care ea si zeci de elevi sunt nevoiti sa ajunga acasa, zi de zi.

“Ok…nici nu stiu de unde sa incep(pentru mine este o situatie foarte serioasa care nu trebuie trecuta cu vederea).
Astazi, am avut o zi foarte proasta deoarec…e restul zilelor sunt doar proaste cand vine vorba de venit acasa. Am plecat de la liceu cu 20 de minute inainte de terminarea orele ca sa gasesc UN LOC IN PICIOARE in masina care parcurge ruta “Pucioasa-Vulcana de Sus”. Trecand peste, am ajuns in curtea de la Atyc-Pucioasa in care se aflau 2 autobuze si 3 microbuze printre care si cel cu care trebuia sa ajung eu acasa, la Gura Vulcanei. Masina era deja plina de persoane, iar multi dintre copiii de la Vulcana nu au ajuns. M-am dus la sofer sa ii spun ca in situatia asta nu am unde sa urc si l-am intrebat unde sunt si restul soferilor pentru ca si cei din Branesti(o ruta prin care trecem zilnic) voiau sa urce. Raspunsul a fost scurt si la obiect “NU SUNT”.
Cand am auzit m am revoltat si m a trimis sa vorbesc cu asa zisul “paznic”(un nene in varsta, cu ochelari si parul mai lung) sau ce dumnezeule este pentru ca doar sa ne jigneasca stie. M-am dus frumos inauntru in speranta ca macar gasesc o persoana, dar bineinteles omul acela nu era, ca na cand vede ca situatia e cam nasoala se ascunde, dar in schimb am gasit un sofer care dormea bine mersi pe o canapea improvizata, PRETEXTUL FIIND CA “se simte rau” .
In scurt timp in curtea de la Atyc s-au strans in jur de 50 de copii, intrebarea tuturor fiind “unde ne este masina?”. SINGURUL ȘOFER(adica cel care mergea pe cursa mea) a primit un telefonul si i s-a spus in felul urmator “Ia ce poti si pleaca, nu sta sa le dai lor explicatii”.
2-3 doamne stateau pe pragul usii si “barfeau situatia” si cand le-am spus sa ma sustina imediat s-au albit la fata, tacand. Treaba deja se complicase asa ca soferul mi-a spus “Urci sau ramai aici”. Nu voiam sa o ingrijorez pe mama, un parinte care imi PLATESTE LUNAR UN ABONAMENT DE 120 LEI(abonamentul pana la vulcana de sus fiind 145 de lei) PARINTELE MEU NU ESTE BANCOMAT SA IMI PLATEASCA ABONAMENTUL SI SA MAI VINA ASA DIN CAND IN CAND SA MA IA DIN PUCIOASA, ca nu are chef “seful de la Atyc” sa ne bage masini cum trebuie, sau macar, masini.
In sfarsit, in celelalte zile situatia nu mai este asa rea, in sensul ca nu mai trebuie sa stau pe pragul masini si ca imi simt corpul. Au fost zile in care aveam un autobuz, dar dupa ce soferul a plecat iar noi am intrebat unde ne este masina cea mare, raspunsul a fost “AM VANDUT O”.
Au fost si cazuri in care colegii si prietenii mei au fost bruscati, impinsi, jigniti si amenintati de soferi( spunandu se in felul urmator colegului meu de banca “daca mai deschizi odata gura ti-o iei”)
Normal, pe ruta de “Pucioasa-Vulcana de sus” trebuie sa fie 2 curse seara, una la 7:00 si cealalta la 7:25.
Acestei firme nu ii este frica de politie, fiind “prieteni”, se saluta intre ei chiar daca in masina e de 15 locuri iar noi suntem 40. Astazi cand am pronuntat “sun la politie” cineva din spate mi-a spus ca o fac degeaba pentru ca nu se rezolva nimic, poate o amenda asa de ochii lumii.
Mai sunt multe de povestit dar cred ca v-ati dat si dumneavoastra seama sau treceti prin ce trec eu. Eu daca fac singura galagie cu inca 2-3 persoane ni se reproseaza ca suntem needucate si ca nu am cei 7 ani de acasa.
FIRMA DE TRANSPORT “OAMENI”
NU MAI STATI SI II LASATI SA ISI BATA JOC DE VOI, FACETI GALAGIE, REVOLTATI VA, E VORBA DE NOI!
Share va rog!!!!! Poate asa vede si “smecherul ala” care detine firma ATYC”

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial