25 aprilie 2024
Târgovişte – Bucuraţi-vă de Concertul Extraordinar de Colinde! Miercuri, la Casa de Cultură a Sindicatelor

Târgovişte – Bucuraţi-vă de Concertul Extraordinar de Colinde! Miercuri, la Casa de Cultură a Sindicatelor

CONCERT EXTRAORDINAR DE COLINDE TRADIŢIONALE ROMÂNEŞTI LA TÂRGOVIŞTE

Miercuri, 19 decembrie 2012, orele 17.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor, cu binecuvântarea şi participarea Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit NIFON, va avea loc Concertul extraordinar de colinde tradiţionale româneşti, organizat de către Arhiepiscopia Târgoviştei

La această manifestare spiritual-culturală şi muzicală, vor participa corurile reunite ale: Facultãţii de Teologie a Universitãţii “Valahia”, Seminarului Teologic “Sf. Ioan Gurã de Aur”, Grupului coral bărbătesc “Valachia Christiana”, Coralei Catedralei Arhiepiscopale şi Mitropolitane din Târgovişte şi Coralei Preoţilor din Arhiepiscopia Târgoviştei.

Împărtăşindu-ne bucuria Naşterii Domnului, colindătorii ne aduc aminte de acel eveniment unic şi înnoitor, care a transformat, din temelii lumea, şi care ne oferă posibilitatea, şi nouă, celor de astăzi, de a ne deschide sufletele spre tot ceea ce este drept, adevărat şi frumos, pentru ca să primim puterea de a ne schimba continuu, după chipul Aceluia care S-a întrupat pentru mântuirea noastră. Astfel, vom putea fi solidari cu cei de lângă noi, mai toleranţi, mai buni şi mai aproape de sensul autentic al vieţii noastre.

Invităm pe toţi târgovişteni să ia parte la acest moment.

Intrarea este liberă şi se va face până la orele 16.45.

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIŞTEI

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial