2 mai 2024
Bianca, o tânără mămică, de numai 32 de ani, are nevoie urgent de ajutor, după un diagnostic cutremurător

Bianca, o tânără mămică, de numai 32 de ani, are nevoie urgent de ajutor, după un diagnostic cutremurător

Bianca, o tânără mămică, de numai 32 de ani, are nevoie urgent de ajutor, după un diagnostic cutremurător.

Povestea ei trebuie distribuită de cât mai mulți oameni de bine. Orice ajutor, oricât de mic contează enorm.

”Aceasta este o postare care aș fi vrut să nu existe.Prietena mea, Bianca, Bubu Bia , trece printr-o mare provocare a vieții și are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor.Bianca avea de ceva vreme dureri de cap, oboseală accentuată, slăbiciune și amețeli pe care le-a considerat efecte ale programului încărcat de zi cu zi.Devenind prea severe, simptomele au determinat-o să se prezinte la UPU Târgoviște, unde a primit un diagnostic devastator: ❗️❗️❗️Tumora malignă pe creier, văzută la CT și confirmată ulterior de încă un CT și 2 RMN-uri.

Este lesne de înțeles că a fost un șoc.Pentru o mamă de 32 de ani, cel mai dureros este gândul că există riscul de a nu-și vedea copilul crescând.❗️ 32 de ani!!! ❗️Când viața abia începe cu adevărat…

După cum vă puteți imagina, costul tratamentului medical este mare, iar ea are nevoie de ajutorul nostru pentru a acoperi cheltuielile. Intervenția chirurgicală va avea loc în Turcia deoarece în România nu i s-au dat șanse și va fi solicitantă atât din punct de vedere fizic, cât și emoțional. Bianca este deja acolo, trebuia sa fie operată marți, dar s-a amânat deoarece a răcit foarte tare și primește tratament destul de costisitor.Bianca a acceptat cu greu și cu rușine să fac această postare, însă și-a exprimat recunoștința pentru orice mic ajutor va primi și își dorește mult SĂ NE RUGĂM PENTRU EA!

🙏😔😔Haideți să îi arătăm că nu este singură și că o ținem de mână.

❤️Orice donație, oricât de mică, va fi foarte apreciată și o va ajuta foarte mult în această perioadă dificilă.Doar intervenția chirurgicală costă 18.500 euro.

Toate investigațiile, analizele, consultațiile, tratamentele pre și post operatorii presupun multe alte sume în euro.De asemenea, plătește cazare zilnic deoarece nu au internat-o.

Detaliile legate de afecțiunea ei pot fi regăsite în documentele medicale atașate.Vă mulțumesc că ați citit până aici și vă rog, nu ezitați să mă contactați pentru orice întrebări sau nelămuriri.

Pentru donații:Cont Lei: RO77RZBR0000060012978286Beneficiar: Tifra Anamaria-Bianca❗️❗️❗️📣📣📣 Vă rog mult, DISTRIBUIȚI! 🙏🙏🙏

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial