23 aprilie 2024
Târgovişte – Atenţie la escroci! Uite ce panaramă de telefon vindea băiatul ăsta!

Târgovişte – Atenţie la escroci! Uite ce panaramă de telefon vindea băiatul ăsta!

Un bărbat care încerca să comercializeze un telefoan mobil contrafăcut a fost depistat de jandarmii dâmboviţeni pe raza Municipiului Târgovişte.

Un echipaj din cadrul Jandarmeriei Dâmboviţa, care acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale a surprins în zona unui complex comercial din Municipiul Târgovişte o persoană care aborda trecătorii pentru a le comercializa un telefon mobil inscripţionat cu o marcă cunoscută.

În urma aplicării măsurilor legale şi a verificărilor efectuate s-a stabilit că B.I. în vârstă de 31 ani intenţiona să comercializeze un telefon mobil ca fiind original contra unei sume de bani cuprinse între 300 şi 400 de lei, ştiind că aparatul este contrafăcut.

*** Jandarmii au întocmit bărbatului actele procedurale premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, acesta fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care-l prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, actele fiind înaintate structurilor abilitate pentru finalizarea cercetărilor.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL AL IJJ DÂMBOVIŢA

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial