4 martie 2024
Târgovişte: Va fi construită o pasarelă pietonală în dreptul benzinăriei OMV, la ieşirea spre Ulmi

Târgovişte: Va fi construită o pasarelă pietonală în dreptul benzinăriei OMV, la ieşirea spre Ulmi

“Vineri seara au fost finalizate lucrările care au vizat turnarea celor 3 straturi de asfalt pe Calea București, principala calea de acces în Târgoviște dinspre capitala României!

✅️ Este avut în vedere segmentul cuprins între comuna Ulmi și sensul giratoriu de la intersecția cu strada Petru Cercel, cu o suprafață de aproximativ 30.000 mp. Au fost intervenții la drum, prin turnarea a 3 straturi de asfalt, la trotuare, a fost refăcută canalizarea pluvială și au fost sistematizate intersecțiile.

✅ Urmează marcajele rutiere, realizarea racordurilor cu străzile adiacente și intervențiile la spațiile verzi. Totodată, în dreptul benzinăriei, în locul trecerii de pietoni, va fi construită o pasarelă pietonală!

✅️ Valoarea totală a proiectului este de 13.727.641,24 lei T.V.A. inclus, din care suma de 9.509.627,21 lei, cu T.V.A, va fi suportată de către municipiul Târgoviște, iar suma de 4.218.014,03 lei, cu T.V.A, este asigurată de către Consiliul Judeţean Dâmboviţa în cadrul Programului Județean de Dezvoltare Locală!”, spune Cristian Stan, primarul municipiului Târgovişte.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial