4 mai 2024
Târgovişte: Un simplu control în trafic i-a adus numai necazuri unui şofer, de 19 ani

Târgovişte: Un simplu control în trafic i-a adus numai necazuri unui şofer, de 19 ani

Reținut 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe

La data de 29 ianuarie a.c., în urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, față de un tânăr, de 19 de ani, din Târgoviște, a fost dispusă măsura reținerii pe bază de ordonanță pentru 24 de ore.

Acesta este bănuit că, la data de 28 ianuarie a.c., în jurul orei 18:08, ar fi condus un autoturism, pe strada Petru Cercel, în Târgoviște, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, în urma testării efectuate pentru depistarea unor substanțe psihoactive, bărbatul a prezentat un rezultat preliminar pozitiv, fiind condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice.

Pe parcursul zilei de mâine, 30 ianuarie, cel în cauză urmează să fie prezentat magistraților pentru dispunerea unor măsuri preventive.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Precizăm că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

sursa: Poliţia Dâmboviţa

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial