25 aprilie 2024
Târgoviște – ”Protestul a fost unul spontan și s-a desfășurat în mod pașnic, fără incidente, iar până în prezent nu au fost aplicate sancțiuni”

Târgoviște – ”Protestul a fost unul spontan și s-a desfășurat în mod pașnic, fără incidente, iar până în prezent nu au fost aplicate sancțiuni”

COMUNICAT DE PRESĂ

Jandarmii au asigurat măsurile de ordine și siguranță la protestul din Târgoviște

Inspectoratul de Jandarmi Județean Dâmbovița a asigurat măsurile de ordine publică la protestul ce a avut loc luni, 29 martie, în municipiul Târgoviște. 

Permanent, pe timpul desfășurării acestei manifestații, echipele de dialog ale inspectoratului au adus la cunoștința participanților prevederile legale în vigoare, precum și consecințele legale ale nerespectării acestora.

Protestul a fost unul spontan și s-a desfășurat în mod pașnic, fără incidente, iar până în prezent nu au fost aplicate sancțiuni.

În continuare, vom analiza imaginile operative pentru identificarea și sancționarea tuturor persoanelor care au încălcat legea.

Facem precizarea că, pe timpul stării de alertă, numărul maxim permis pentru participarea la adunări publice declarate este de 100 de persoane, cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță sanitară. 

Inspectoratul de Jandarmi Județean Dâmbovița va asigura în continuare condițiile de siguranță pentru exercitarea dreptului constituțional la liberă exprimare și va urmări permanent respectarea de către participanți a prevederilor legale.

Informare, Relații Publice şi cu Publicul

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial