28 aprilie 2024

Târgovişte – Prea.. fast, prea… furious! Ce viteaz se dădea englezul ăsta pe străzile din oraş!

www.mariusbuga.ro_images_rutieristiInfracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice cercetate de poliţişti

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au oprit în trafic un autoturism care se deplasa cu o viteză neregulamentară.

Poliţiştii au identificat conducătorul auto în persoana unui tânăr de 27 de ani, cetăţean britanic.

Acesta le-a prezentat poliţiştilor un document despre care a declarat că este un permis de conducere eliberat de autorităţile britanice.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că tânărul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, existând suspiciunea rezonabilă că documentul prezentat este fals.

Pe numele celui în cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere” şi „ uz de fals”.

De asemenea, poliţiştii găeşteni au depistat un bărbat de 32 de ani, din Crângurile, în timp ce conducea pe raza localităţii un autoturism neînmatriculat.

Din verificări a reieşit că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Bărbatul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de „punere în circulaţie ori conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, potrivit legii” şi „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”.

Totodată, alţi doi bărbaţi sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de „punere în circulaţie ori conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, potrivit legii”, după ce au fost depistaţi de poliţişti conducând autoturisme pe drumurile publice ale căror autorizaţii provizorii de circulaţie erau expirate.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial