3 mai 2024

Târgovişte – Patru accidente de circulaţie! Unul grav şi trei uşoare!

accpPe raza municipiului Târgoviște s-au înregistrat patru accidente de circulație, din care unul a fost grav și trei ușoare.

Două dintre accidente s-au produs pe fondul neacordării priorității de trecere pietonilor angajați regulamentar în traversarea străzii, iar celelalte ca urmare a nepăstrării distanței corespunzătoare în mers și a unei depășiri neregulamentare.

Poliția rutieră le recomandă conducătorilor auto să respecte regulile de circulație și implicit partenerii din trafic.

Manifestați atenție sporită în zona trecerilor pentru pietoni și acordați prioritate de trecere pietonilor care traversează strada prin loc permis.

Stimaţi pietoni,

Traversați numai pe la trecerile semnalizate sau pe la colț de strada! Nu traversați prin fața sau spatele autovehiculelor oprite!

Evitați să circulați pe partea carosabilă sau pe pistele pentru bicicliști! Folosiți trotuarele, acostamentele, iar, acolo unde acestea lipsesc, mergeți cât mai aproape de marginea drumului, astfel încât să aveți traficul în față!

Respectați întocmai semnificația semnalizării rutiere (indicatoare sau semafor) și nu circulați pe drumurile publice daca ați consumat alcool – posibilitatea de a fi accidentat crește semnificativ.

Fiți prudenți pe vreme rea sau pe întuneric! Pentru a fi vizibili, purtați haine de culori deschise și elemente reflectorizante!

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial