1 mai 2024

Târgoviște – Ordine și liniște la manifestările dedicate Sf.Ier.Nifon!

www.mariusbuga.ro_images_nifon2Sărbătoarea Sfântului Ierarh Nifon, în siguranţă!

 

Astăzi, 11 august a.c., colectivul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa întreprinde o serie de măsuri pentru asigurarea a unui climat de ordine şi siguranţă publică pe raza municipiului Târgovişte, în contextul manifestărilor religioase ocazionate de sărbătoarea Sfântului Ierarh Nifon.

 

Astfel, pe raza localităţii, sunt prezenţi la datorie 120 de poliţişti, fiind angrenate efective de ordine publică, poliţie rutieră şi investigaţii criminale.

 

Poliţiştii acţionează în apropierea Mitropoliei Târgovişte, unde se desfăşoară manifestări religioase, luând măsuri de prevenire şi combatere a faptelor de natură contravenţională şi infracţională (furturi, înşelăciuni).

Stimaţi cetăţeni,

Sărbătoarea Sfântului Ierarh Nifon constituie un prilej de pelerinaj la biserică a fiecărui credincios, însă pentru alţi oameni, mulţimea adunată pentru reculegere nu reprezintă altceva decât o sursă de îmbogăţire rapidă, fără riscuri prea mari.

Aşadar, pentru a preveni furturile, poliţiştii recomandă cetăţenilor să nu aibă asupra lor sume mari de bani, să manifeste atenţie asupra modului de păstrare şi folosire a bunurilor şi valorilor, în asigurarea autovehiculelor parcate în zone autorizate şi prin grija pentru copii, care se pot rătăci cu uşurinţă în mulţime.

 

 

 

Poliţiştii rutieri au prezenţă stradală activă în zona centrală a municipiului Târgovişte, unde se aşteaptă un aflux important de persoane şi autovehicule, acţionând în vederea fluidizării traficului rutier.

De asemenea, conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile agenţilor rutieri şi să parcheze autovehiculele doar în locurile special amenajate.

Totodată, poliţia rutieră informează cetăţenii cu privire la faptul că circulaţia pe străzile Mircea cel Bătrân şi Bulevardul Libertăţii este închisă, conducătorii auto fiind îndrumaţi să se deplaseze pe străzile adiacente sau pe trasee ocolitoare.

Pentru eventuale sesizări, cetăţenii pot apela numărul unic gratuit de urgenţă 112, ori se pot adresa direct poliţiştilor prezenţi la datorie.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial