7 mai 2024

Târgovişte – Mici şi răi! Au furat tabla de pe conducte!

conducta2Doi minori, de 13, respectiv 14 ani, sunt cercetaţi de poliţişti pentru comiterea infracţiunii de furt

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe raza localităţii, au depistat doi minori, având asupra lor mai multe pachete de tablă îndoite.

Din verificările efecuate, s-a stabilit că anterior depistării, aceştia au sustras bucăţile de tablă de pe conductele termice dintr-un cartier din municipiul Târgovişte.

Pe numele celor doi, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt”, urmând ca la inalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală prin Parchet.

Se continuă cercetările pentru probarea întregii activităţi infracţionale a minorilor.

Un bărbat care se sustrăgea executării pedepsei închisorii a fost depistat de poliţişti 

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Dragomireşti au depistat pe raza localităţii, pe numitul O.I. , de 47 de ani, pe numele căruia Judecătoria Târgovişte a emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate.

Bărbatul a fost condamnat la executarea a 4 luni de închisoare, ca urmare a comiterii infracţiunii de „abandon de familie”.

Cel în cauză a fost reţinut şi depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul  Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial