5 mai 2024

Târgovişte – Maşina fantomă, trasă pe dreapta!

www.mariusbuga.ro_images_mpolInfracţiunile contra siguranţei pe drumurile publice, în atenţia poliţiştilor dâmboviţeni

Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte, au oprit în trafic pentru control, un autoturism, înmatriculat în Regatul Unit al Marii Britanii, condus de numitul B.G., de 40 de ani, din localitate.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că autoturismul era radiat din evidenţele autorităţilor britanice, motiv pentru care poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „punere în circulaţie sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, potrivit legii”.

Totodată, un tânăr, de 22 de ani, din localitatea Răscăeţi, a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un motoscuter neînregistrat şi fără să posede permis de conduecre pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele acestuia, a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere” şi „punere în circulaţie pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, sau neînregistrat, potrivit legii”.

De asemenea, un bărbat de 41 de ani, din comuna Corbii Mari, este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, după ce a fost depistat de poliţişti conducând un autoturism pe raza localităţii Ulieşti, deşi nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial