Dum. sept. 8th, 2024

parcare-banc-post-3„Parcarea din zona centrală a municipiului Târgoviște a fost finalizată. Vreau să menționez că această parcare era în programul de reabilitare a fiecărei administrații publice locale de până acum, iată că am reușit în momentul acesta să o finalizăm, într-adevăr, era o zonă centrală a municipiului Târgoviște, iar condițiile de aici erau absolut degradante pentru un oraș dintr-o țară membră a Uniunii Europene.

Această lucrare a costat undeva la 100.000 lei, dar discutăm aici și de zona unde încă se mai lucrează în momentul de față, în fața băncii.

Am terminat relativ repede pentru că nu am avut probleme cu terasamentul și vom continua aceste lucrări pe care le facem pe bugetul public local. Lucrările la această parcare au început în urmă cu aproximativ două săptămâni.

Per total, cu zona din fața băncii, suprafața este în jur de 2800 de metri pătrați, s-au creat 25 de locuri de parcare, fără zona din fața băncii”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.