6 mai 2024

Târgovişte – I-au intrat hoţii pe geam! Uite ce-au furat!

Principalii bănuiţi de comiterea unui furt din locuinţă, identificaţi cu operativitate de poliţiştii târgovişteni

www.mariusbuga.ro_images_masinapolitiePoliţiştii specializaţi în investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte, au probat activitatea infracţională a doi tineri, de 15, respectiv 19 ani, ambii din localitate, bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt calificat. 

În sarcina acestora, s-a reţinut că la data de 13 octombrie a.c., prin dislocarea unei ferestre, au pătruns în locuinţa unui bărbat, de 44 de ani, din Târgovişte, de unde au sustras mai multe bunuri, a căror valoare se ridică la suma de 12 000 de lei.

Poliţiştii au procedat la reţinerea tânărului de 19 ani pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa.

În cursul acestei zile, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea probării întregii activităţi infracţionale a celor în cauză, precum şi pentru recuperarea prejudiciului.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial