21 mai 2024
Doiceşti – Acuzaţi de TENTATIVĂ DE OMOR şi TRAFIC DE PERSOANE, duşi direct după gratii!

Doiceşti – Acuzaţi de TENTATIVĂ DE OMOR şi TRAFIC DE PERSOANE, duşi direct după gratii!

Poliţiştii dâmboviţeni au depistat două persoane care se sustrăgeau executării unor pedepse privative de libertate

Poliţiştii specializaţi în investigaţii criminale au depistat pe raza localităţii Raciu un bărbat, de 31 de ani, din localitate, urmărit naţional şi internaţional.

Pe numele acestuia, autorităţile au emis un mandat de executarea a pedepsei închisorii pentru o perioadă de 4 ani, pentru comiterea infracţiunii de trafic de persoane.

Totodată, poliţiştii din cadrul Posturilor de Poliţie Doiceşti şi Şotânga au depistat un bărbat, din comuna Doiceşti, faţă de care Tribunalul Dâmboviţa a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii pentru o perioadă de 2 ani şi 6 luni pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor.

Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi şi depuşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa.

Poliţiştii au depistat în trafic un bărbat, în timp ce conducea un moped neînmatriculat, sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule

Poliţiştii rutieri au oprit în trafic pentru control un moped condus de numitul V.I., de 47 de ani, din localitatea Produleşti.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar mopedul nu era înmatriculat.

Fiind testat cu aparatul etilotest, bărbatul a prezentat o alcoolemie de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele acestuia, poliţiştii au întocmit dosar penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală prin Parchet.

Acţiune a poliţiştilor specializaţi în investigarea fraudelor

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor au organizat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor din domeniul materialelor reciclabile.

Cu ocazia controlului la un agent economic de pe raza localităţii Lucieni, s-a stabilit ca acesta a colectat 2285 kilograme de deşeuri feroase, de la persoane fizice, fără documente legale.

Poliţiştii au procedat la sancţionarea contravenţională a administratorului societăţii, conform Legii 12/1990, cu amendă în valoare de 1500 de lei.

Totodată, întreaga cantitate de deşeuri metalice pentru care nu s-a putut justifica provenienţa, a fost confiscată.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial