2 mai 2024
Târgovişte – Hoţii din maşini, găsiţi şi reţinuţi!

Târgovişte – Hoţii din maşini, găsiţi şi reţinuţi!

fpolPrincipalii bănuiţi de comiterea de furturi din autoturisme, reţinuţi de poliţiştii specializaţi în investigaţii criminale

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte-Biroul de Investigaţii Criminale au probat activitatea infracţională a doi tineri, bănuiţi de  săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Tinerii, de 17, respectiv 25 de ani, ambii din localitatea Produleşti, sunt bănuiţi că în perioada 23-25 aprilie a.c., prin folosirea unor chei potrivite,  ar fi sustras din 13 autoturisme, staţionate pe raza municipiului Târgovişte, mai multe componente ( acumulatorii auto şi radiatoare).

La data de 27 aprilie 2014, în urma percheziţiilor efectuate la domiciliile acestora, poliţiştii au descoperit 11 acumulatori de alimentare,  2 radiatoare şi mai multe componente provenite din dezmembrarea unor astfel de bunuri.

Poliţiştii au procedat la reţinerea celor doi tineri pentru 24 de ore, urmând pe parcursul acestei zile să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial