24 aprilie 2024
Târgovişte – Ghinion la miezul nopţii. Cum a fost surprins un şofer de 30 de ani

Târgovişte – Ghinion la miezul nopţii. Cum a fost surprins un şofer de 30 de ani

Surprins la volan sub influența unor substanțe psihoactive

În jurul orei 00:25, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe Șoseaua Găești din municipiul Târgoviște, un autoturism condus de un bărbat de 30 de ani, din localitate.

Conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice, acesta prezentând un rezultat pozitiv în ceea ce privește consumul unor substanțe psihoactive.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Polițiștii de la rutieră atrag atenția conducătorilor de autovehicule cu privire la riscurile la care se expun atât șoferii, cât și ceilalți participanți la trafic, prin consumul unor substanțe interzise la volan, în acest context existând posibilitatea producerii unor accidente de circulație cu consecințe extrem de grave.

Precizăm că toate drogurile modifică starea şi funcţionalitatea creierului, alterând funcţiile normale ale structurii cerebrale, motiv pentru care polițiștii subliniază importanța respectării normelor legale în vigoare prin adoptarea unui comportament responsabil în societate.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial