25 aprilie 2024
Târgovişte – Examenul de capacitate preoţească, sesiunea de toamnă

Târgovişte – Examenul de capacitate preoţească, sesiunea de toamnă

www.mariusbuga.ro_images_preotih  Marți, 19 septembrie 2017, sub preşedinţia Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit NIFON, Arhiepiscopia Târgoviștei organizează Examenul de capacitate preoţească, sesiunea de toamnă, pentru licenţiaţii în teologie, specializarea teologie ortodoxă pastorală, fii duhovniceşti ai Eparhiei noastre, care îndeplinesc condiţiile canonice, statutare şi regulamentare bisericeşti în vederea hirotoniei.

Înscrierea candidaţilor va avea loc până la data de 15 septembrie 2017, iar dosarele de concurs se vor depune la Secretariatul Centrului eparhial. Anterior examenului de capacitate, se va susţine, în data de 18 septembrie, Testarea psihologică, începând cu ora 9.00, la Centrul eparhial. Proba scrisă a Examenului de capacitate preoţească va avea loc în ziua de marţi, 19 septembrie 2017, la ora 8.00, iar examinarea orală va începe în aceeaşi zi, de la ora 10.00. Ambele probe se vor desfăşura la sediul Arhiepiscopiei Târgoviştei.

Informaţii despre actele necesare pentru înscriere şi tematica pentru examen, se regăsesc la avizierul Centrului eparhial, precum şi pe site-ul Arhiepiscopiei Târgoviştei, accesând adresa www.arhiepiscopiatargovistei.ro, secţiunea Info Utile.

 

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIŞTEI

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial