23 aprilie 2024
Târgovişte – Ce s-a discutat în Colegiul prefectural

Târgovişte – Ce s-a discutat în Colegiul prefectural

Webp.net-resizeimageCOMUNICAT DE PRESĂ
La Casa Romanței din Târgoviște a avut loc ședința Colegiului Prefectural, având pe ordinea de zi o informare a Inspectoratului Teritorial de muncă Dâmbovița privind activitatea desfășurată în anul 2019, precum și prezentarea raportului de activitate pe anul 2019 a Instituției Prefectului-județul Dâmbovița.
Totodată, a fost aprobată tematica orientativă a ordinii de zi a ședințelor Colegiului Prefectural în anul 2020 la nivelul județului Dâmbovița. La diverse, la solicitarea domnului prefect, inspectorul șef al Inspectoratului Județean de Poliție Dâmbovița-domnul comisar șef Antofie Claudiu Adrian a prezentat o informare cu privire la activitatea instituției, desfășurată în anul 2019.
În final, s-a întrunit Centrul Local de Combatere a Bolilor Dâmbovița pentru a aduce la cunoștința membrilor, apariția unui nou focar de pestă porcină africană, în localitatea Răscăeți și pentru aproba deciziile de plasare sub supraveghere și de informare a cetățenilor precum și programul de măsuri pentru combaterea acestui focar.

Biroul de presă

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial