18 aprilie 2024

Târgovişte – „Atelier de presă. Introducere în presa scrisă şi vorbită”

atpresMiercuri, 25 februarie 2015, ora 1300, la sediul Bibliotecii Judeţene „I. H. Rădulescu” Dâmboviţa, va fi organizat Atelier de presă. Introducere în presa scrisă şi vorbită, activitate în cadrul proiectului „Raftul cu inițiativă – Dezvoltarea de programe de voluntariat în biblioteci”.

Coordonatorii proiectului „Raftul cu iniţiativă”: Chebac Claudia şi Rusu Raluca.

Atelierul va fi susţinut de Alexandra Damian (Radio Minisat Târgovişte).

 

Participă:

– elevii Liceului Teoretic „Petru Cercel” Târgovişte, coordonaţi de bibliotecar Stroescu

Gabriela şi profesor Lică Veronica;

– voluntarii proiectului “Raftul cu iniţiativă” (elevi din cadrul liceelor dâmboviţene);

– voluntarii Bibliotecii Judeţene “Ion Heliade Rădulescu” Dâmboviţa.

 

Proiectul „Raftul cu iniţiativă – Dezvoltarea de programe de voluntariat în biblioteci” este implementat în perioada mai 2014 – iunie 2015 de Pro Vobis – Centrul Naţional de Resurse pentru Voluntariat în parteneriat cu Asociaţia Naţională a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România (ANBPR) şi este finanţat prin Granturile SEE 2009-2014.

Proiectul îşi propune diversificarea oportunităţilor de implicare prin voluntariat în cadrul bibliotecilor publice din România, care să ofere oportunităţi calitative de implicare a cetăţenilor de orice vârsta în beneficiul comunităţilor pe care le deservesc. Misiunea Pro Vobis este de a dezvolta voluntariatul prin activităţi de instruire, consultanţă, cercetare şi facilitarea colaborării tuturor factorilor interesaţi şi de a promova voluntariatul în România ca resursă viabilă şi de neînlocuit în soluţionarea problemelor cu care se confruntă societatea.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial