28 martie 2024
Festivitatea de deschidere a anului universitar 2021-2022, la Universitatea „Valahia” din Târgoviște

Festivitatea de deschidere a anului universitar 2021-2022, la Universitatea „Valahia” din Târgoviște

COMUNICAT DE PRESĂ

DESCHIDEREA ANULUI UNIVERSITAR LA 

UNIVERSITATEA „VALAHIA” DIN TÂRGOVIȘTE

Universitatea „Valahia” din Târgoviște organizează vineri, 1 octombrie 2021, începând cu ora 1000, festivitatea de deschidere a anului universitar 2021-2022. Evenimentul se va desfășura în aer liber, în condiții de distanțare socială, pe esplanada din fața Corpului A al Campusului universitar (Aleea Sinaia, nr. 13), în prezența conducerii universității, a corpului didactic și a studenților.

Deschiderea anului universitar înseamnă și finalizarea cu succes a procesului de admitere. Deși numărul absolvenților cu diplomă de bacalaureat a fost cu 8% mai mic față de anul trecut, Universitatea „Valahia” a reușit să atragă peste 1400 de candidați la studii universitare de licență, 527 candidați la studii universitare de masterat, 120 la conversie profesională, 38 la doctorat și 313 candidați la modulul psihopedagogic, nivelul I și II. Rezultatele ne bucură și ne confirmă calitățile de universitate deținătoare a calificativului „Grad de încredere ridicat”.

Universitatea „Valahia” din Târgoviște a decis să pregătească activitatea didactică aferentă tuturor programelor de studii în sistem fizic, cu respectarea măsurilor de siguranță sanitară. Universitatea dispune de spații de învățământ și cazare generoase, ce permit asigurarea protecției și a distanțării fizice în pandemie. Măsurile implementate pot suferi modificări în funcție de dispozițiile impuse de autorități și de evoluția situației epidemiologice. Eventualele schimbări privind desfășurarea activităților didactice vor fi anunțate pe site-ul universității, după caz, în timp util. De asemenea, Universitatea „Valahia” din Târgoviște recomandă întregii comunități academice vaccinarea anticoronavirus, pentru a reduce la minimum riscul de îmbolnăvire și transmitere a virusului.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial