18 aprilie 2024

Târgovişte – Alt arestat în dosarul înşelăciunilor cu asigurări auto!

catuse1Bănuit de fraude economice în domeniul asigurărilor, reţinut

La data de 11 iunie a.c., poliţiştii specializaţi în investigarea fraudelor, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, au destructurat o grupare infracţională, specializată în comiterea de înşelăciuni în dauna societăţilor de asigurare-reasigurare.

În urma investigaţiilor efectuate, a reieşit faptul că, în perioada 2011-2013, mai multe persoane ar fi înscenat accidente rutiere prin întocmirea de acte în fals, pe baza cărora ar fi fost întocmite şi avizate documente de daună, beneficiind astfel de despăgubiri de peste 175 000 de euro.

La sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa au fost conduse 18 persoane pentru audieri.

Dintre aceştia, doi bărbaţi, de 38 şi 41 de ani, au fost reţinuţi, pentru 24 de ore, şi fiind prezentaţi instanţei de judecată, pe numele acestora au fost emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Poliţiştii au continuat cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale în cauză, fiind extinse cercetările faţă de un tânăr, de 26 de ani, un alt membru al acelei grupări infracţionale.

Acesta a fost prezentat Tribunalului Dâmboviţa cu propunere de arestare preventivă şi a primit 30 de zile de închisoare.

La activităţi, s-a beneficiat de sprijinul de specialitate al D.O.S, D.I.P.I  şi S.R.I.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial