25 aprilie 2024
Târgoviște – 7 zile de spectacole

Târgoviște – 7 zile de spectacole

teatruFestivalul de Teatru „Mimesis Fest”

Ediţia I, 2016 – Târgovişte

 

Consiliul Judeţean Dâmboviţa, prin Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa vă invită, la finalul lunii iulie, la o săptămână dedicată teatrului pentru copii şi tineret. Evenimentul intitulat „Mimesis Fest 2016”, constă în prezentarea unei serii de workshop-uri și spectacole de-a lungul a 7 zile. Spectacolele se vor desfăşura în intervalul 25 – 31 iulie 2016, în municipiul Târgovişte, pe platoul din faţa teatrului Odiseu (în zona Centrului Vechi, în sensul giratoriu).

Trupele participante la proiect sunt formate din actori profesionişti, printre cei prezenţi numărându-se şi  foşti elevi ai Scolii de Arte „Octav Enigărescu”, a Centrului Județean de Cultură Dâmbovița, absolvenţi ai clasei de teatru, profesor Ştefanis Lupu.

Manifestările se adresează copiilor şi tinerilor târgovişteni, dar şi o opţiune de petrecere a timpului liber în vacanţă, mai ales că în această perioadă oferta culturală este redusă.

Avem speranţa ca aceasta să fie începutul unui şir de evenimente teatrale dedicate tinerilor, care să devină un reper pentru Municipiul Târgovişte.

Partener al evenimentului este    Teatrul Odiseu Târgovişte.

 

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial