18 aprilie 2024
Târgovişte – 30 de tineri care sărbătoreau un majorat, în aer liber, s-au trezit cu jandarmii pe cap

Târgovişte – 30 de tineri care sărbătoreau un majorat, în aer liber, s-au trezit cu jandarmii pe cap

COMUNICAT DE PRESĂ

Majorat în aer liber oprit de jandarmii dâmbovițeni

Peste 30 de tineri care sărbătoreau un majorat au fost depistați de jandarmi în spatele unor blocuri din zona centrală a municipiului Târgoviște.
Tinerii, cu vârste cuprinse între 17 și 18 ani, au fost sancționați contravențional cu avertismente scrise și o amendă în valoare de 250 lei pentru nerespectarea normelor de protecție sanitară conform prevederilor Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19. 
Acțiunile jandarmilor pentru protejarea populației împotriva îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2 au continuat și zielele acestea cu verificări efectuate, sub autoritatea Instituției Prefectului, în piețe, parcuri și alte zone aglomerate.
Acestea vor fi intensificate și în perioada următoare, iar scopul lor este de a explica oamenilor importanța și necesitatea respectării tuturor normelor de protecţie sanitară, pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor.
Pentru siguranța dumneavoastră și a celor din jur, vă reamintim faptul că este important să purtați masca de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, să respectați măsurile de distanțare fizică, izolare și carantină adoptate de autorități.

Informare, Relații Publice şi cu Publicul

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial