17 aprilie 2024

Târgoviște: 16 – 18 octombrie, a 47-a ediție a Festivalului Crizantema de Aur!

www.mariusbuga.ro_images_crizantemaTeatrul Municipal Tony Bulandra, Primăria Târgoviște, Consiliul Local Târgoviște și Consiliul Județean Dâmbovița au deosebita plăcere de a vă invita între 16 și 18 Octombrie 2014, la cea de-a 47-a ediție a Festivalului Crizantema de Aur.

Crizantema de Aur este una din mărcile de onoare ale Târgoviștei – unul din cele mai longevive și mai consecvente festivaluri de muzică din România. Această sărbătoare promovează eleganța vetustă și emoționantă a romanței pentru al patruzeci și șaptelea an consecutiv, îmbinând recitalurile unor personalități de seamă, cu aspectul competitiv împărțit în două secțiuni: Interpretare și Creație.

Anul acesta, invitații speciali ai Festivalului vor fi Francesco Napoli (Italia), Felicia Filip, Florin Georgescu, Marina Voica, Stela Enache, Alexandru Jula și Adrian Nour, care vor susține recitaluri de neuitat.

Onoarea de a prezenta evenimentele Festivalului le va reveni Alexandrei Velniciuc și lui Octavian Ursulescu.

Dragi iubitori de muzică, ediția 2014 a Festivalului Crizantema de Aur va avea loc la Sala Mare a Teatrului Municipal Tony Bulandra din Târgoviște. Din acest motiv, ținând cont de faptul că locurile disponibile sunt limitate, vor fi scoase în vânzare numai abonamente acoperind cele trei zile de festival. Costul acestora este de 120 de lei, însă valoarea muzicii pe care v-o propunem este nemăsurată. Vă rugăm așadar să vă asigurați prezența la Crizantema de Aur din timp!

Și pentru că un astfel de eveniment nu se poate încheia oricum, vă anunțăm că pe data de 19 Octombrie 2014 va avea loc Balul Crizantemei de Aur, cu participarea multor personalități din viața culturală și mondenă a Târgoviștei. Accesul se va face pe bază de invitație nominală.

Vă așteptăm cu drag!

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial