29 martie 2024
Tânără de 28 de ani, obligată să se prostitueze, la Târgovişte

Tânără de 28 de ani, obligată să se prostitueze, la Târgovişte

violtBănuit de săvârșirea infracțiunii de proxenetism, reţinut de poliţiştii specializaţi în investigaţii criminale

Polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, un bărbat de 52 de ani, din localitate, bănuit de săvârșirea infracțiunii de proxenetism, faptă prevăzută de art. 213 din Codul Penal.

Bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Din cercetări a reieșit că, în perioada octombrie-noiembrie a.c., bănuitul ar fi determinat o femeie de 28 de ani, să practice prostituția, pe raza municipiului Târgoviște, în scopul obținerii pentru sine de foloase patrimoniale.

Totodată, pe parcursul zilei de ieri, polițiștii au descins la domiciliul bărbatului, fiind pus în executare un mandat de percheziție domiciliară.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au dispus și indisponibilizarea unui autoturism despre care există suspiciuni că ar fi fost utilizat la comiterea infracțiunii.

De asemenea, au fost puse în aplicare 5 mandate de aducere, persoanele în cauză fiind conduse la sediul Poliției, pentru audieri.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului de caz, pentru documentarea întregii activități infracționale.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial