7 mai 2024
Tâlharul elevilor din Târgovişte, după gratii; Hoţii de cărămizi, opriţi în trafic; Camionagii, păgubiţi

Tâlharul elevilor din Târgovişte, după gratii; Hoţii de cărămizi, opriţi în trafic; Camionagii, păgubiţi

Autorul tâlhăriei comise pe raza municipiului Târgovişte a fost arestat preventiv pentru 29 de zile

Autorul tâlăriei comise pe raza municipiului Târgovişte a fost prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, pe numele acestuia fiind emis mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie şi tentativă de tâlhărie.

Autorul, în persoana numitului P.D a fost surprins în flagrant de poliţiştii în timp ce încerca să deposedeze de un telefon mobil un tânăr, ameninţându-l cu un obiect contondent, după ce îi solicitase unui alt tânăr suma de 10 lei, pe Bulevardul Unirii din municipiul Târgovişte.

6 PERSOANE AU FOST DEPISTE ÎN FLAGRANT DE POLIŢIŞTI, ÎN TIMP CE TRANSPORTAU MATERIALE DE CONSTRUCŢII SUSTRASE

Cei şase sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, după ce au sustras două mii de cărămizi şi mai multe cantităţi de material lemnos

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Cobia au surprins în flagrant şase persoane, toate din comuna Cobia, în timp ce transportau cu o autospecială basculantă 2000 de cărămizi, sustrase de pe raza comunei Mislea.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în perioada 04-18 .02.2013 numiţii N.S., de 21 de ani, C.B, de 20 de ani, T.V., de 21 de ani, au sustras cărămizi în mod repetat de pe raza comunei Mislea, pe care le-au transportat la domiciliul lui N.S.

Ulterior, acestea au fost transportate cu un autospecială basculantă, condusă de numitul S.N, în vederea comercializării pe raza oraşului Găeşti.

Totodată, cu ocazia verificărilor poliţiştii au stabilit că în cursul serii de 19 februarie, numitul B.L., de 46 de ani , din comuna Cobia, a sustras 2 mc de material lemnos, provenit din capacele unei clădiri, pe care ulterior le-a comercializat unei persoane din aceeaşi comuna.

Pe numele celor şase bărbaţi, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, cercetările continuând în vederea stabilirii întregii lor activităţi infracţionale.

POLIŢIŞTII AU REŢINUT DOUĂ PERSOANE SUSPECTATE DE COMITEREA UNOR FURTURI DE ORNAMENTE AUTO

Tinerii, cu vârste cuprinse între 22-24 de ani, au sustras ornamente exterioare de la autocamioaneparcate pe raza localităţii Bezdead

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Pucioasa au probat activittaea infracţională a numiţilor N.R. de 22 de ani, din Bezdead şi B.A de 24 de ani, din comuna Valea Lungă, procedând la reţinerea acestora pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

În sarcina acestora s-a reţinut că în perioada ianuarioe-februarie 2013, au sustras şi comercializat patru ornamente auto pe care erau montate proiectoare , de la două autotrenuri marca Volvo, parcate pe raza localităţii.

Acestia au fost reţinuţi pe baza de ordonanţă , urmând ca maâine , 21 februarie 2013, să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial