17 mai 2024
Tâlharii care au dat atacul la Târgovişte aveau şi un laborator unde cultivau cannabis!

Tâlharii care au dat atacul la Târgovişte aveau şi un laborator unde cultivau cannabis!

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, au descins astăzi la domiciliile a patru persoane din comuna Gura Ocniţei, suspectate de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

În cauză, s-a beneficiat de sprijinul de specialitate al poliţiştilor Direcţiei Operaţiuni Speciale – I.G.P.R.

În fapt, la data de 7 mai a.c., cei patru suspecţi cu vârste cuprinse între 22 şi 26 de ani, toţi din comuna Gura Ocniţei, au pătruns într-o locuinţă din municipiul Târgovişte şi prin întrebuinţarea de ameninţări au sustras suma de 20 000 de euro.

În urma percheziţiilor, la domiciliile acestora poliţiştii au descoperit o armă neletală, mai multe sume de bani şi bijuterii, produse electronice şi electrocasnice, achiziţionate cu banii proveniţi din săvârşirea de infracţiuni, precum şi 3 autoturisme susceptibile ca fiind achiziţionate cu banii proveniţi din săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, ce au fost indisponibilizate.

De asemenea, la domiciliul unuia dintre suspecţi, într-o mansardă, poliţiştii au descoperit un laborator pentru cultivarea plantelor de cannabis.

Faţă de acesta, poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate şi Antidrog continuă cercetările.

Trei dintre suspecți, cel de-al patrulea aflându-se în prezent pe teritoriul altui stat au fost depistați și conduși la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa pentru audieri, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsuri legale.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial