23 aprilie 2024
Tâlhărie la Mircea Vodă! “Nu te mişti de aici, că te omor!”

Tâlhărie la Mircea Vodă! “Nu te mişti de aici, că te omor!”

talm3Experiență de coșmar pentru doi soți din localitatea Mircea Vodă. Oamenii, de 83 și 74 de ani, au fost bătuți și tâlhăriţi de doi indivizi mascați, care au dat buzna în locuința lor, după lăsarea serii.
talm9Bieții proprietari povestesc că și-au văzut moartea cu ochii și, cu toate că au rămas fără toate economiile – aproape 20 de mii de lei – se închină cerului că au scăpat cu viață.
talmCei doi suspecti, de 31 si 32 de ani locuiesc in judetele Giurgiu si Ilfov. Cel de 32 de ani este un vechi “client” de-al politistilor, un recidivist care a mai fost dupa gratii, tot pentru fapte cu violenta. Ultima lor isprava s-a petrecut in localitatea Mircea Voda, in Dambovita, unde i-au talharit pe doi soti pensionari.
talm5Ion Dumitrescu, proprietarul tâlhărit: “Am deschis usa, in secunda 1 m-a si troznit, am cazut jos pe pragul usii. A incalecat pe mine, mi-a dat cu pumnii in cap pana n-am mai putut sa mai respir, a vrut sa ma sufoce cu un pulover.”
Proprietarii, batrani si bolnavi, isi amintesc cu groaza momentele prin care au trecut.
talm2Ion Dumitrescu, proprietarul tâlhărit: “Nu te misti de aici, ca te omor! O jumatate de ora ne-a chinuit. Au dat tot afara! Tot, le-am gasit gramada, aici”.
talm7Sotia omului le-a dat talharilor o parte din bani, si i-a rugat sa ii lase in viata, insa atacatorii i-au chinuit pana ce le-au gasit toate economiile.
talm4Vasilica Dumitrescu, soţia:”M-a tras de par, m-am rugat de ei, fac dializa, sa nu imi scoata aparatul din piept. M-am dus si o parte din bani le-am dat eu cu mana mea, mi-au scos tot din sifoniere, dezastru mi-au facut.”
talm1Marius Buga, Pro TV: “Cu ultimele puteri, proprietara a reusit sa sune la 112 si a dat alarma. Politistii au venit la fata locului si au luat declaratii. Au reusit in cele din urma sa stranga suficiente probe si au dat de urmele celor doi indivizi. Magistratii au decis sa fie arestati preventiv pentru urmatoarele 30 de zile, pentru infractiunea de talharie”.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial