26 aprilie 2024
Tabăra de pictură „Târgoviştea veche”

Tabăra de pictură „Târgoviştea veche”

tabaraComunicat de presă

Conducerea Consiliului Judeţean Dâmboviţa a participat la deschiderea primei ediţii a taberei internaţionale de pictură „Târgoviştea veche”, eveniment ce se va desfăşura până pe data de 2 iulie 2017, la Curtea Domnească din Târgovişte.

Timp de două săptămâni, zece artişti vor lua contact cu istoria şi tradiţiile locului în vederea reflectării acestora în picturi de referinţă pentru însemnătatea culturii dâmboviţene. Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea, a dorit ca, la acest moment inaugural, să fie alături de participanții înscriși la această manifestare culturală – artiști pe care  i-a încurajat şi cărora le-a urat mult succes în activitate!

Picturile realizate în cadrul acestei tabere vor fi prezentate opiniei publice, spre vizitare, în cadrul vernisajului din data de 1 iulie 2017, ora 18:00.

Este pentru prima dată când un asemenea eveniment, de nivel internaţional, are loc la Târgovişte. Tabăra este organizată de Consiliul Judeţean Dâmboviţa, prin Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa, având şi sprijinul Complexului Naţional Muzeal „Curtea Domnească” Târgovişte.

 

 

  Biroul Comunicare, Relații Externe al Consiliului Județean Dâmbovița

 

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial