23 aprilie 2024
„SUPRAVIEŢUITORII – Trişezi centura, păcăleşti viaţa”, mâine, la Târgoviște

„SUPRAVIEŢUITORII – Trişezi centura, păcăleşti viaţa”, mâine, la Târgoviște

centuCOMUNICAT DE PRESĂ

„SUPRAVIEŢUITORII – Trişezi centura, păcăleşti viaţa”, și la Târgoviște

În această perioadă, Poliţia Română, prin Direcţia Rutieră, în parteneriat cu Mercury 360 Communications S.R.L., derulează activități în cadrul campaniei de conştientizare asupra importanţei utilizării centurii de siguranţă – „SUPRAVIEŢUITORII – Trişezi centura, păcăleşti viaţa”.

Activitățile se vor desfășura și în Târgoviște, în Piața Revoluției (zona Primăriei Municipiului Târgoviște) mâine, 23 august a.c., începând cu ora 14.00.

Multe dintre victimele  accidentelor rutiere din România nu purtau centura de siguranţă. O practică foarte utilizată este cea a „păcălirii” centurii de siguranţă.

 

De multe ori, conducătorului auto sau pasagerilor le este mai uşor să oprească avertismentul sonor care semnalizează nepurtarea centurii, cuplând centura „peste scaun”, prin faţă sau spatele acestuia sau folosind un dispozitiv similar cu centura (denumit şi „adaptor de centura de siguranţă falsă”).

Centura de siguranţă te protejează, dar atunci când iei decizia de a poziţiona centura de siguranţă peste scaun, practic renunţi la protecţie în favoarea sa.

Centura de siguranţă este aliatul tău!

Cuplează corect centura de siguranţă pentru a te asigura ca toate şansele de supravieţuire în cazul unui accident sunt ale tale, nu ale scaunului!

 

Așadar, vă invităm să fiți alături de noi!

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial