16 aprilie 2024
Pariurile sportive și viața personală/profesională. Cât timp e bine să aloci pariurilor?

Pariurile sportive și viața personală/profesională. Cât timp e bine să aloci pariurilor?

La început, pariurile sportive sunt doar un hobby. Când ai ceva timp mergi la o agenție, stai în fața calculatorului, telefonului și pariezi, gândești câteva bilete pe care speri să le câștigi. Dar pe măsură ce te prinde microbul pariurilor sportive ajungi să aloci enorm de mult timp pariurilor si găsirii celor mai bune metode de câștig rapid, fără prea mare efort.

Ca sa nu ajungi la dependenta de pariurile sportive ar fi bine să trasezi o linie clară de demarcație între pariurile sportive si viața profesionala/personala. E nevoie de ea și e nevoie sa o menții cat mai clară și cât mai bine „subliniată” pentru a putea sa te folosești de pariurile sportive ca sursă alternativă de venit alegând o casa buna ca Unibet, unde găsesti reviewuri și recenzii despre Unibet.

Cât timp e bine să aloci pariurilor?

Aici e bine să te raportezi la viața personala si la viața profesionala. Din perspectiva vieții personale, timpul alocat pariurilor sportive trebuie sa fie cat mai redus. E mai importanta familia si e mai important timpul petrecut cu ai tai, timpul tău cu tine însuți decât tot ce înseamna pariuri sportive. Daca la început aloci câteva minute din timpul personal pentru pariuri, pe măsură ce dai de „gustul” pariurilor vei fi tentat sa aloci ore întregi sau tot timpul tău personal, liber. Și asta nu e de dorit pentru ca de aici pana la dependența e doar un pas.

Ideal ar fi să aloci pariurilor sportive sub 30 de minute o dată la doua sau trei zile. E o limita rezonabilă de timp, nu e nici foarte mult, nici foarte puțin. Poți să iți planifici biletele, să faci și ceva documentare rapidă în cele 30 de minute, să pariezi.

Pariurile sportive nu trebuie să-ți consume foarte mult timp

Din perspectiva vieții profesionale, timpul alocat pariurilor sportive ar trebui să fie inexistent sau spre 0. Cât ești la job, cât timp e vorba despre viața profesionala nu ar trebui sa ai niciun fel de interferente dacă vrei să rămâi productiv si să poți sa îți câștigi banii din job fără probleme. La modul ideal, dacă vrei neapărat sa aloci ceva timp si pariurilor sportive, ar trebui să te limitezi la pauzele de masa.

Cat timp te odihnești puțin si mănânci ceva poți sa pariezi si sa ai câteva bilete gata. Mai mult de 2-5 minute, poate 10 minute o data la 3-4 zile nu ar trebui să aloci pariurilor când vine vorba despre viața profesională.

Așa vei evita și dependența, vei putea să câștigi din pariuri fără să renunți la nimic, ești și relaxat și poți să ai o viață personală și profesională excelentă, fără niciun fel de obstacole pe care ți le faci singur. Și ține minte, cu cat mai puțin timp alocat pariurilor sportive, cu atât mai bine pentru tine, pentru familia ta si pentru jobul tău, pentru sănătatea ta.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial