24 aprilie 2024
SUPER! Şefii Chindiei promit un stadion nou la Târgovişte!

SUPER! Şefii Chindiei promit un stadion nou la Târgovişte!

Dacă fostul președinte executiv Ion Crăciunescu a declarat la începutul campionatului că echipa nu are drept de promovare în prima ligă, Gică Popescu a ținut să-i asigure pe suporterii Chindiei că nu mai există această interdicție. Întrebat dacă echipa va promova la finele acestui sezon, lucru puțin probabil, de vreme ce se află la opt puncte de o poziție promovabilă și la numai trei de una retrogradabilă, „Baciul” a venit cu o promisiune incredibilă.

„Să vină întâi promovarea și o să vedeți ca va veni apoi și stadionul. Dacă vom ocupa la sfârșitul campionatului unul din primele două locuri, vom juca în prima ligă turul de campionat într-un alt oraș, iar returul pe stadionul pe care îl vom construi la Târgoviște. Mi-am luat această promisiune, chiar dacă este una foarte grea și sper să mă țin de cuvânt”. Completări pe marginea subiectului a adus celălalt președinte de onoare, Florin Popescu, conștient de urgentarea construcției unei arene noi, care va fi ridicată în afara orașului, în zona combinatului.

„Am achiziționat deja terenul pe care va fi construit noul stadion. Din păcate, dacă în acest moment vin 10.000 de oameni pe actualul stadion, suntem nevoiți să trimitem 4.000 acasă, pentru că nu avem unde să-i primim pe toți, cunoscute fiind probleme existente aici”. Revenind la Gică Popescu, acesta ne-a declarat că marile cluburi europene și-au construit stadioane în afara orașului, alegând această variantă din mai multe rațiuni. Dacă ar fi să ne luăm după promisiunile existente, în 15 luni ar trebui să avem la Târgoviște un stadion nou-nouț, care să poată găzduit meciuri de primă ligă. Personal, am dubii că el va fi gata până în februarie 2013.

Costin Mihai

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial