23 aprilie 2024
STRIVIT DE TIR, pe centura oraşului Pucioasa! Sfârşit teribil, aseară, pentru un bărbat de 74 de ani!

STRIVIT DE TIR, pe centura oraşului Pucioasa! Sfârşit teribil, aseară, pentru un bărbat de 74 de ani!

61844257Sfarsit cumplit pentru un barbat de 74 de ani, din Dambovita. Omul a pierit strivit sub rotile unui TIR incarcat cu 30 de tone de lemne.

Martorii povestesc ca pietonul petrecuse mai multe ore intr-un bar din apropiere, iar la plecare era bine ametit de aburii alcoolului. Desi cativa trecatori l-au ajutat initial sa se tina pe picioare si sa mearga mai departe, la un moment dat se pare ca s-a dezechilibrat si a cazut direct in strada. Soferul sustine ca nu l-a observat pe barbat si n-a avut cum sa evite tragedia.

Accidentul a avut loc pe soseaua de centura a orasului Pucioasa, in apropiere de autogara. Soferul TIR-ului povesteste ca mergea cu viteza redusa si, la un moment dat, un trecator a tipat la el si i-a spus sa opreasca pentru ca a lovit mortal un pieton.

Soferul camionului: Am auzit un zgomot si in momentul zgomotului s-a simtit ca si cum as calca pe un celofan, ceva. M-am uitat in oglinda, am vazut o persoana cazuta in spatele masinii, am oprit pe dreapta. Nu aveam, 30 la ora, aici e un trafic foarte aglomerat si un supermarket, circula multe persoane.

Ranile suferite de barbat au fost grave si nu a mai putut fi salvat. Cei care il cunosc spun ca, in ultimele zile, omul a fost de mai multe ori la un pas de moarte. Ar fi cazut in patima alcoolului si umbla mai tot timpul beat, sustin localnicii.

Martor:A plecat de la carciuma de aici, a cazut de cateva ori pe acolo, l-a sculat cineva, l-a pus pe bara aia acolo, de acolo a dat sa plece, ce s-a intamplat..a cazut jos intre axa masinii. Si azi l-a ferit un Cielo, acum cateva zile a cazut pe trecerea de pietoni tot beat.

Politistii au deschis pe numele soferului un dosar penal pentru ucidere din culpa si continua cercetarile pentru a afla cum a ajuns pietonul sub rotile autocamionului.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial