28 aprilie 2024
Staff-ul Primăriei Târgovişte, pe şantierele din oraş!

Staff-ul Primăriei Târgovişte, pe şantierele din oraş!

cstapProiectul PIDU A va schimba faţa oraşului Târgovişte! Primarul interimar, Ciprian Prisăcaru, alături de viceprimarul municipiului, Cristian Stan, au mers pe şantierele din oraş pentru a vedea cum se derulează lucrările de modernizare.

Rămâne problema Bulevardului Unirii, care este adevărat că a început puţin mai târziu şi, probabil, că va mai dura ceva acolo, însă apelăm la înţelegerea sau la toleranţa cetăţenilor.

Şi noi suntem participanţi la traficul din municipiul Târgovişte, şi noi stăm uneori în trafic şi pierdem mai mult timp, dar asta este. Este o problemă care durează pentru câteva luni.

Cu siguranţă se va finaliza anul acesta”, a declarat primarul interimar al Târgoviştei, Ciprian Prisăcaru.

Au fost făcute două parcări noi în spatele Grădiniţei nr. 13, strada Basarabiei a fost asfaltată şi redată traficului rutier.

Pe strada dr. Dumitru Oprescu se desfăşoară lucrări de canalizare, reţele de alimentare cu apă, urmează să asfaltăm. Lucrările continuă, nu ne vom opri aici.

Aşa cum am spus întotdeauna, vom face o Târgovişte modernă, europeană. Este tinţa executivului municipiului Târgovişte şi vom face tot ce ne stă în putinţă pentru asta”, a mai spus edilul şef.

Ne vom axa pe înlăturarea disconfortului pentru cetăţeni, să asfaltăm şi să sistematizăm aceste locuri care sunt frecventate, aleile pietonale, parcările, străzile de acces.
Acest proces de reabilitare şi modernizare a oraşului nu se va opri la aceste proiecte pe care le avem în derulare.
Intenţionăm să avem un oraş unitar şi pe celelalte zone vom depune proiecte în vederea accesării fondurilor europene.
Trebuie să înţelegem că putem moderniza Târgoviştea cu banii de la Uniunea Europeană”, a spus viceprimarul Cristian Stan.
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial