29 martie 2024

Spitalul Moreni are nevoie de noi!

crm6Spitalul Moreni are nevoie de ajutor! Orice donaţie ajută enorm.
“Dintotdeauna spitalele au fost subfinantate in Romania. Acum mai mult decat oricand spitalele mici sufera; lipsa materialelor, lipsa aparaturii, lipsa produselor de dezinfectie face greu posibila tratarea pacientilor si aproape imposibila desfasurarea activitatii in conditii de risc minim a personalului medical din aceasta unitate spitaliceasca.

Medici, asistente si infirmiere fara masti de protectie impotriva Covid-19, dezinfectanti in cantitate minima sau lipsa, aparatura medicala invechita si putina, acestea sunt marile probleme cu care ne confruntam in aceste zile.
Daca criza va continua, si avem numeroase indicii in acest sens, vom ajunge in imposibilitatea tratarii pacientilor in Spitalul Municipal Moreni.
Avem nevoie de: ventilatoare, monitoare, masti speciale FFP3 si FFP2, combinezoane, viziere, ochelari de protectie, halate impermeabile, dezinfectanti, aparatura medicala ATI, etc.
Haideti sa dam fiecare o mana de ajutor in aceste vremuri deosebit de dificile prin care trecem cu totii!”, spune Felix, un tânăr care a demarat o campanie pentru spitalul din Moreni.
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial