26 aprilie 2024
SPECTACOL pe patru roţi, la Târgovişte!

SPECTACOL pe patru roţi, la Târgovişte!

offroadt1A fost un adevarat spectacol pe patru roti la Targoviste. 18 echipe au dat tot ce au avut mai bun pentru a castiga ce-a de-a saptea etapa a campionatului national de off-road.

Concurentii s-au vazut nevoiti sa treaca prin apa si noroi cu masinile de teren, iar acest lucru nu a fost tocmai usor. De pe margine au fost sustinuti de sute de spectatori, care au urmarit cu interes manevrele soferilor.

Adrenalina a fost cuvantul de ordine pentru cei care s-au inscris in competitia de off-road de la Targoviste.

Nicu Duica, concurent: “Ne-am inscris pe ultima suta de metri, ne place adrenalina si ne-am simtit fantastic. Am avut un pic de intuitie, suntem liberi sa facem ce vrem.”

Cele 18 echipe au fost nevoite sa faca fata unor probe grele. Cu indarjire, concurentii au incercat sa isi arate talentul in ale condusului, chiar daca nu au avut parte de cel mai usor traseu. Iar masinile nu i-au dezamagit.

Lucian Neag, concurent: “A fost un traseu foarte frumos, masina a tinut cu noi, rezultatul a fost pe masura. A fost un concurs foaret reusit.”

Roxana Ciuhulescu, organizator: “Un circuit special amenajat pentru aceasta competie. 18 au intrat pe circuit.”

La final, participantii au fost recompensati cu diplome si cupe. Aceasta a fost ultima etapa din campionatul national de off-road, iar organizatorii spun ca spectacolul va continua si anul viitor.

offroadt2 offroadt3 offroadt4 offroadt

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial