19 aprilie 2024
Specialist – “Vaccinaţi-vă copiii! Ce facem acum, ne întoarcem în trecut?”

Specialist – “Vaccinaţi-vă copiii! Ce facem acum, ne întoarcem în trecut?”

rujeola„De câţiva ani se întâmplă ca vaccinurile să lipsească… Faptul că lipsește unul sau altul nu este de acum, dar ele vin și copiii se recuperează, nu rămâne nimeni nevaccinat.

Dar sigur s-au recuperat dacă părinţii au vrut să-și vaccineze copiii, pentru că sunt cazuri în continuare când ne lovim de refuzul pacienţilor, ceea ce nu este normal… Nu este sănătos și nu e nici moral.

Eu personal nu am așa ceva, dar sunt astfel de cazuri… și știţi unde sunt? În general în orașele mari, dar nu numai… Plus de asta… este dl «doctor Internet», dl «doctor radio șanţ», ascultăm de la unul și de la altul, pe urmă începem să ne instruim și deja mergem la medic și îi spunem ce avem și ce să ne facă și eventual și cum să ne opereze.

Fiecare om, chiar dacă are aceeași boală, la fel ca alţi 4-5-100 din jur, boala este a pacientului respectiv, statutul lui medical este strict al lui. Deci nu putem să aducem două lucruri, două patologii, două boli care se numesc la fel, nu putem să spunem că boala cetăţeanului X este egală cu cea a cetăţeanului Y. Deci fiecare om, fiecare pacient are statutul lui medical.

Pentru că cetăţenii se informează fiecare de pe unde poate este un lucru bun, rău este rezultatul care se vede. Sunt atâtea boli care au omorât milioane de oameni în toată lumea, boli care nu mai există pentru că a fost introdusă vaccinarea.

Şi ce facem acum, ne întoarcem în trecut?”, avertizează președintele Asociaţiei Medicilor de Familie Dâmboviţa, Ileana Dumitrescu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial