28 aprilie 2024
Şotânga: Dramă în familia unei femei, de 70 de ani

Şotânga: Dramă în familia unei femei, de 70 de ani

O femeie în vârstă de 70 de ani trăieşte o dramă continuă chiar din pricina celui căruia i-a dat viaţă.

Biata bătrână a cerut în repetate rânduri ajutorul poliţiştilor după ce fiul ei ar fi agresat-o de mai multe ori.

Victima povesteşte că fiul consumă alcool, iar atunci când bea parcă îşi pierde minţile.

Împotriva individului a fost emis un ordin de protecţie, dar acesta nu l-a respectat şi a revenit în locuinţa părintească.

“Polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Târgoviște au fost sesizați de către o femeie de 70 de ani, din Șotânga, cu privire la faptul că fiul acesteia nu respectă măsurile stabilite printr-un ordin de protecție.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii l-au identificat în locuință pe fiul femeii, respectiv un bărbat de 44 de ani.

Acesta este bănuit că, pe fondul consumului de alcoolul, nu ar fi respectat măsurile stabilite printr-un ordin de protecție emis de Judecătoria Târgoviște, respectiv ar fi pătruns în locuința din localitatea Șotânga.

Ca urma a activităților de cercetare penală desfășurate, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost plasat în control judiciar pentru următoarele 60 de zile.

În cauză, cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit pentru comiterea infracțiunii de încălcarea de către o persoană împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a oricărei dintre măsurile prevăzute de art. 47 din Legea nr 217/2003 pentru prevenirea și combaterea violenței domestice.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, a precizat IPJ Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial