28 aprilie 2024

Dâmboviţa – Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii, ÎN ACŢIUNE!

www.mariusbuga.ro_images_tigari2900 de ţigarete şi 40 de litri de băuturi alcoolice, confiscaţi de poliţişti

La data de 20 aprilie 2015, poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice au desfăşurat o acţiune pe raza localităţilor Petreşti şi Ulieşti, pe linia depistării şi sancţionării actelor ilicite de comerţ.

Au fost controlaţi 11 agenţi economici, iar în urma neregulilor constatate poliţiştii au aplicat 5 sancţiuni contravenţionale în conformitate cu prevederile Legii12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, în valoare totală de 7.000 de lei.

De asemenea, au fost confiscate 2900 de ţigarete şi 40 de litri de băuturi alcoolice a căror provenienţă nu a putut fi justificată.

www.mariusbuga.ro_images_masinapolitieDepistaţi la volanul autoturismelor, deşi nu posedau permis de conducere

Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au oprit în trafic, pentru control, un autoturism condus de un tânăr, de 22 de ani, din Tătărani.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, un alt tânăr, de 20 de ani, din Dragomireşti, a fost depistat în timp ce conducea un moped pe raza localităţii, deşi nu poseda permis de conducere.

Cei doi sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial