27 aprilie 2024
Şoferul care s-a răsturnat cu BMW-ul, aseară, la Nisipurile, nu cunoştea drumul. Este din Baia Mare

Şoferul care s-a răsturnat cu BMW-ul, aseară, la Nisipurile, nu cunoştea drumul. Este din Baia Mare

Şoferul care s-a răsturnat, aseară, cu BMW-ul, la Nisipurile, le-a spus anchetatorilor că nu cunoştea drumul.

Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, este de fel din Baia Mare şi era în maşină cu patru pasageri.

Într-o curbă periculoasă a pierdut controlul, autoturismul s-a învârstit de mai multe ori pe şosea, iar ulterior s-a rostogolit în şanţ.

Cei aflaţi în trafic le-au sărit în ajutor şi au început să îi scoată rând pe rând din maşina răsturnată.

Mai multe echipaje de la ambulanţă au ajuns acolo şi le-au acordat ajutor răniţilor, iar ulterior i-au dus la spitalul judeţean din Târgovişte.

“În după-amiaza zilei de 8 decembrie a.c., în jurul orei 19:58, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Nisipurile.

Din primele cercetări efectuate, polițiștii au stabilit că un bărbat de 37 de ani, din Baia Mare, în timp ce ar fi condus un autoturism, pe DJ 702B, din direcția DJ 711 către DN 72, într-o curbă deosebit de periculoasă, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare și s-ar fi răsturnat într-un șanț.

În urma impactului, patru pasageri, bărbați și femeie, cu vârste cuprinse între 34 și 82 de ani, au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier”, precizează IPJ Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial