1 mai 2024
Descoperire șocantă, noaptea trecută, în comuna Mătăsaru

Descoperire șocantă, noaptea trecută, în comuna Mătăsaru

Descoperire șocantă, noaptea trecută, în comuna Mătăsaru.

Un bărbat în vârstă de 84 de ani a fost găsit fără viață în locuința sa.

Casa a fost cuprinsă de flăcări, iar la fața locului s-au mobilizat mai multe echipaje de la pompieri, ambulanță și poliție.

După ce au stins incendiul, pompierii au găsit cadavrul omului, iar polițiștii au deschis o anchetă.

”Noaptea trecută, în jurul orei 04:02, am intervenit în cazul unui incendiu produs la o casă în comuna Mătăsaru, satul Odaia Turcului. Au acționat 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă și 1 ambulanță SMURD de la Detașamentul de Pompieri Găești.

La sosirea echipajelor de intervenție acestea au constatat faptul că incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 80 mp. Totodată, o persoană cu atac de panică a fost asistată la fața locului de către echipajul medical. În urma recunoașterilor efectuate a fost identificată o persoană decedată”, precizează ISU Dâmbovița.

”La data de 27 octombrie a.c., în jurul orei 03:58, polițiștii din cadrul Secției nr. 9 Poliție Rurală Mătăsaru au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 de către un bărbat cu privire la faptul că în localitatea Odaia Turcului ar fi izbucnit un incendiu la o locuință.

În urma lichidării incendiului, într-o camera a locuinței a fost descoperit cadavrul unei persoane. Din primele verificări efectuate, polițiștii au stabilit că persoana decedată ar fi un bărbat, de 84 de ani. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului”, anunță IPJ Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial