22 mai 2024

Şoferi fără nicio responsabilitate! Vezi cum i-au găsit agenţii de la Rutieră!

www.mariusbuga.ro_images_rutieristiDoi bărbaţi sunt cercetaţi de poliţişti sub aspectul comiterii de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice

Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au oprit în trafic, pentru control, o autoutilitară condusă de numitul P.B., din comuna Ulieşti.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, poliţiştii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate spitalicească pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibaţiei alcoolice.

Faţă de acesta se efectuaeză cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană, aflându-se sub influenţa alcoolului”, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală prin Parchet.

Totodată, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Şelaru au depistat un tânăr, de 29 de ani, din Vişina, în timp ce conducea pe DJ 611 un tractor neînmatriculat.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că acesta tracta o remorcă, de asemenea neînmatriculată.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „punere în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a

unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, potrivit legii” şi „tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate ori cu număr fals de înmatriculare”.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial