28 martie 2024
Şocant! Cadavru descoperit între două blocuri din Târgovişte

Şocant! Cadavru descoperit între două blocuri din Târgovişte

cadt5Descoperire şocantă între două blocuri de la marginea oraşului Târgovişte.

cadt2O femeie a dat peste cadavrul unui bărbat şi a sunat la 112.

Cel mai probabil, spun anchetatorii, omul ar fi fost răpus de căldură. Din păcate, salvatorii ajunşi la fața locului nu au mai putut face altceva decât să constate decesul.

cadt4Femeia care a sunat la 112 spune că a rămas îngrozită când l-a găsit pe bărbat fără suflare lângă bloc. Victimă în vârstă de 62 de ani era divorţat de trei ani şi era tatăl unei fete. Locuia singur într-un bloc din vecinătate.

cadt7Corina Râncă, martor: “Era mort deja când eu am sunat la 112”

cadt3Din cauza necazurilor, bărbatul ar fi căzut în patima alcoolului, povestesc apropiaţii.
Vecin:Cald rău afară, dacă a băut ceva… era jos şi căuta să se sprijine de ţeava aia, să se salte. Şi a căzut cu faţa în jos şi acolo a rămas.”

cadt6Vecinii sunt convinşi însă că omul a fost răpus de căldură sufocantă. Din păcate, nimeni nu l-a văzut la timp să cheme ajutoare, iar când a fost zărit a fost prea târziu.

Localnică:Eu cred că de căldură, de la căldură, omul o fi fost cardiac…”

Localnic: “L-a găsit o fată care cauta sticle în containere. A spus la altcineva şi a sunat la poliţie şi a venit. Era mort deja.”

cadtRudele au fost anunţate de poliţişti de tragedie. Cea care a sunat la 112 a fost audiată, iar anchetatorii urmează să declare cauza morţii bărbatului, după ce medicii legişti vor face autopsia.

cadt1

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial