20 aprilie 2024
ŞOC la Lunguleţu! Unul dintre cei mai înstăriţi oameni din sat şi-a pus capăt zilelor!

ŞOC la Lunguleţu! Unul dintre cei mai înstăriţi oameni din sat şi-a pus capăt zilelor!

splunTragedie in comuna Lunguletu. Un barbat in putere, de 64 de ani, si-a pus capat zilelor, cel mai probabil cuprins de gandurile negre ca ii este sfarsitul aproape.

Cunoscutii sai povestesc ca omul aflase de curand ca ar avea probleme de sanatate si de aici si-ar fi pierdut puterea sa mearga mai departe.

Avea una dintre cele mai frumoase gospodarii din localitate, doi copii realizati, la casele lor si avere cat sa o duca bine pana la adanci batraneti…

Insa toate acestea nu i-au mai fost de folos…

splun2“Spune ca ar fi suferit cu ficatul, dar a mers la munca, ca au tractoare, au utilaje multe. Au pamant…N-avea necazuri”, ne-a povestit Zoia Negutu, verisoara victimei.

“Un om foarte cumsecade, plin de viata. De ce a luat aceasta decizie? cu doua luni in urma a aflat ca ar suferi de o boala crunta si credem ca acesta ar fi motivul pentru care ar fi facut acest lucru”, ne-a marturist Virginia Stancu, secretarul primariei din localitate.

splun1“Om bun peste firea lui Dumnezeu! De ce? Nu stiu. Bogatie pe el, bogat, ce l-o fi dus…”, se intreba Ion Stan, vecin.

“Am fost solicitati de 112 pentru un pacient gasit la Lunguletu. Nu s-au mai efectuat manevrele de resuscitare, nemaifiind de folos”, ne-a precizat Georgeta Soare, din cadrul Serviciului de Ambulanta Dambovita.

Cu sufletele cernite, rudele se prgatesc acum de inmormantarea omului
 
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial