25 aprilie 2024
Sindicaliştii acuză: “ABUZURI la COS Târgovişte”

Sindicaliştii acuză: “ABUZURI la COS Târgovişte”

COMUNICAT

Confederatia Nationala Sindicala “Cartel ALFA” urmareste cu maxima ingrijorare abuzul pe care il face administratia rusa a SC COS TARGOVISTE SA, prin faptul ca salariatii, membri ai Sindicatului Metalurgistul, sunt determinati sa semneze, impotriva vointei lor, un document prin care:

-renunta la judecarea contestatiei ce face obiectul dosarului 1906 / 120 / 2010 / a 25;

-declara ca nu au imputernicit prin semnatura pe liderul sindical Banu Gabriel sa faca demersurile juridice de a recupera de la masa credala a sumelor restante datorate de SC COS TARGOVISTE SA.

Confederatia Nationala Sindicala “Cartel ALFA” va acorda asistenta juridica necesara pentru fiecare membru care sesizeaza ca a semnat acest document sub diferite forme de amenintare.

De asemenea, confederatia sprijina toate demersurile legitime si legale ale salariatilor, facute prin intermediul Sindicatului Metalurgistul, de recuperare a sumelor de bani reprezentand drepturi salariale restante.

Confederatia Nationala Sindicala “Cartel ALFA” atrage atentia asupra faptului ca potrivit Legii, orice document semnat sub amenintarea cu pierderea locului de munca – este lovit de nulitate .

Confederatia Nationala Sindicala “Cartel ALFA” solicita institutiilor statului competente sa intervina de urgenta pentru a determina intrarea in legalitate

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial