29 martie 2024

Sindicaliştii dâmboviţeni – Combinatul de Oţeluri Speciale din Târgovişte “SE VA VINDE PE BUCĂŢELE!”

sock.ro_images_mecheltgv„În condiţiile în care instanţa superioară va da câştig de cauză autorităţii fiscale, am înţeles că toţi factorii politici de decizie, cu reprezentanţi Guvernului în teritoriu, vom merge la Bucureşti şi vom rezolva problema. Este greu de crezut că în atare condiţii se poate rezolva.

O problemă se rezolvă, spunem noi, preventiv. Dacă vom ajunge la o hotărâre nefavorabilă nouă, se va face bucăţele şi se va vinde pe bucăţele. Cine va lua banii combinatului va fi numai administraţia rusă.

În momentul în care se va ajunge acolo din punct de vedere juridic, nimic nu se mai poate face. Noi am fi vrut un act de curaj, o discuţie în Consiliul Judeţean, o asociere în vederea găsirii unei utilităţi publice.

Utilitatea publică era colaborarea între Inspectoratul ªcolar Judeţean, Universitatea Valahia şi Consiliul Judeţean. Sub autorizarea Consiliului Judeţean, să înceapă procedura de expropriere prin declararea utilităţii publice, urmată de procedura legală cu dreaptă şi prealabilă despăgubire.

Nu este greu, dar pentru asta ai nevoie de oameni curajo şi. Domnul prefect ne susţine, dar noi vroiam ceva mai mult, în sensul că nu trebuie să aşteptăm un termen care poate să vină ca fiind total nefavorabil nouă.

Mai bine faci lucrurile preventiv, cum am cerut noi, decât să aştepţi şi să ne punem pancarta de gât la poarta Guvernului”, a declarat Nicolae Dragodănescu, Liderul confederaţiei naţionale sindicale Cartel Alfa Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial